Sztárok

Matthew McConaughey különcködése

A sármos színészről nem először derül ki, hogy rigolyás, vagy ilyen-olyan különleges szokása van. Legutóbb például azzal keltett feltűnést, ahogyan megjelent új filmje premierjén.

Woody Harrelsonnal karöltve a film témájához passzoló laza szerelésben bukkantak fel, és nem zavarta őket, hogy sem homok, sem tenger még csak a közelben sem volt. A komédia ugyanis szörfösökről szól. A premiert azonban nem egy gyönyörű tengerparti városban tartották, hanem Texas államban, Austin városában. A két színész azonban nem zavartatta magát, sőt kifejezetten örültek a helyszínnek is. Kényelmes öltözékük a film mondanivalója mellett azt is hangsúlyozta, hogy hazatértek, hiszen mindketten Texasból származnak. „Nagyszerű érzés visszatérni Austinba!” – mondta Matthew, aki egy khakiszínű inget és világos farmert viselt az eseményen. Természetesen elkísérte modell szerelme is, Camilla Alves, aki két hónappal ezelőtt adott életet első gyereküknek. Ez volt az első alkalom, hogy az újdonsült szülők a kisfiuk nélkül töltöttek egy éjszakát, így minden bizonnyal rájuk fért a szórakozás.

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top