Sztárok

Keira minden babért learatott

A londoni premieren számos brit híresség megjelent, az est fő attrakciója mégis a film főszereplője, Keira Knightley volt, aki egyáltalán nem volt szégyenlős, és fürdött a népszerűségben.

A színésznő nemcsak megjelenésével kápráztatta el az egybegyűlteket, hanem igyekezett mindenkivel foglalkozni, és legalább egy-két szó erejéig beszélgetni. Partnere a filmben egyébként Ralph Fiennes, aki szintén megjelent a bemutatón, és igen elégedetten beszélt a közös munkáról. Az új moziban Keira egy nemeshölgyet játszik, aki hozzáadnak Devonshire urához (Ralph Fiennes). A pár egyáltalán nem szerelmes egymásba, és a házasságuk boldogtalan. A férj egyetlen vágya pedig, hogy fiúörököse szülessen. A Karib-tenger kalózai sztárjának nagyon tetszett a megformált karakter, és távolról párhuzamot vont az arisztokrata hölgy és Diana hercegnő sorsa között. Ám a film egyes jelenetei sok nehézséget okoztak Keira számára, aki azokban az órákban kevésbé rajongott a szerepéért. „A kosztümök, a paróka és a kalapok nagyon nehezek voltak, és igazi fájdalmat okozott, ha sokáig kellett egy helyben állnom. Egyszer aztán nem bírtam tovább a paróka súlyát, és ledőlt a fejemről. Még szerencse, hogy a kamera nem vette éppen, amit mondtam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top