Sztárok

Jude Law Afganisztánban járt

Az angol színész másodjára kereste fel az országot Jeremy Gilley rendezővel, hogy kampányoljanak a béke mellett.

Mi jut eszünkbe Jude Law-ról? Lenyűgöző tehetség? Szemtelen Adonisz? Jelen esetben egy kedves fickó, aki szívén viseli más országok népének sorsát.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete 2001-ben szeptember 21-ét az egynapos béke napjának kiáltotta ki. Az egy napig tartó fegyverszünet alatt sikerült a háborús övezetben beoltani a gyerekeket és élelmet osztani a rászorulóknak.

„Amikor tavaly elhagytam Kabult, nagyon megrendült voltam – mondta a színész egy kabuli sajtótájékoztatón. – Nem a fegyveres konfliktus ténye volt rám ilyen hatással, amelyről olyan sokat olvastam, hanem az emberek bátorsága és reménye.”

Jude Law, aki jelenleg a Dior legújabb illatának kampányarca, a nyugat-európai ember mindennapjaitól távoli dolgokat is támogat. Míg egy parfümmel mindennap találkozunk, a háború szerencsére nem az életünk része, de nem szabad szemet hunyni felette. A színész támogatja Gilley új dokumentumfilmjét is, amelyben többek között a dalai láma és Angelina Jolie is közreműködik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top