Sztárok

Végre lencsevégen a színésznő kislánya!

Egy Los Angeles-i állatkertben kapták lencsevégre szemfüles fotósok Halle Berryt, amint öt hónapos kislányával sétált.

Az Oscar-díjas színésznő nem menekült el a paparazzik elől, sőt pénzt sem kért azért, hogy fotók jelenjenek meg a kislányáról. Természetesen viselkedett, nem keltett feltűnést. Az arra sétáló embereknek fel sem tűnt, annyira elvegyült a tömegben.

Halle elárulta, hogy a magánéletéből sosem csinálna pénzt. Természetesnek tartja, hogy a rajongói kíváncsiak a gyermekére, ezért nem dugdossa előlük. Az is kiderült, hogy a hamarosan megtartandó esküvőjét sem akarja titokban tartani, de nagy ünneplésre sem készül.

A színésznő megállás nélkül dolgozik, már most négy filmszerepre írta alá a szerződést, 2010-ig teljesen be van táblázva, de őt az teszi boldoggá, ha a kamerák előtt állhat, és szórakoztathatja a közönséget. Néhány hete egy televíziós show-ban őszintén beszélt a szülés utáni időszakáról. Elárulta, hogy nála nem jelentkezett a depresszió, és azért sem aggódott, hogy felszedett néhány kilót. Pontosan tudta, hogy szüksége lesz kemény edzésekre, de a súlyfölöslege majd szépen eltűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top