Sztárok

Musicalt ír a megasztár!

Torres Dani meglehetősen kemény nyarat tudhat maga mögött, hiszen egymást érték a fellépések, valamint több forgatáson is részt vett, így nem jutott sok ideje pihenésre. Összesen két fesztiválon vett részt mint látogató.

A fesztiválokra általában a barátaival megy, kimondottan kikapcsolódni, de ha úgy adódik, fellépőként is szívesen részt vesz a megmozdulásokon. Egyedül a sátrazás az, amit ha tehet, elkerül, de ezt leszámítva teljesen átérzi a fesztek hangulatát. Pihenésre most már nincs ideje, hiszen a nyári roham után kezdődik csak igazán a munkás időszak:

– Nagy fába vágtuk a fejszénket, két barátommal ugyanis musicalírásba fogtunk – mesélte Dani. – Mondhatni, jól haladunk, a dalok nagy része már készen van, de azt le kell szögezni, nagyon nehéz dolog!

A zenész az év végéig elkészül következő nagylemezével is, amely ezúttal a nyugisabb, lágyabb dallamokra épül majd, így nem meglepő, hogy teljesen akusztikus korongot várhatunk tőle.

Forrás: Cool TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top