nlc.hu
Sztárok
Kylie vásárlási mániája

Kylie vásárlási mániája

Az ausztrál popcsillag, Kylie Minogue befejezte európai koncertturnéját, de hamarosan újra színpadra áll, ezúttal szülőhazájában, Ausztráliában.

Kylie novemberben Peruban, Chilében és Argentínában, decemberben pedig Ausztráliában énekli a legújabb dalait. Az énekesnő bevallotta, hogy nagyon várja már a perui koncertet, néhány napig az országban is marad, hiszen szeretne körülnézni.

Míg a nagy utazásra készül, Londonban nagy bevásárló körutakon múlatja az idejét. Hosszasan bolyong az áruházak között, de igyekszik megőrizni az inkognitóját. Napszemüvegben, sapkában, sállal eltakart arccal sétál a kirakatok előtt.

Mint korábban bevallotta, nem szeret az interneten vásárolni, az üzletek mindig feltöltik energiával. Felgyógyulva súlyos betegségéből még most is nagyon vigyáz magára, naponta csak egy-két órát sétál, de azt az időt igyekszik hasznosan tölteni.

Előre megtervezi, hogy melyik nap melyik boltot fogja meglátogatni, és nem csak magára gondol a vásárlások alkalmával. Családtagjait és barátait is a legkülönbözőbb apróságokkal lepi meg.

A hírek szerint Kylie-t megtörte, hogy a legutóbbi albuma nem lett akkora siker, amekkorára számított, és a róla kimásolt dalok sem jutnak előkelő helyre a slágerlistákon. Talán ezt a kudarcélményt próbálja az üzletek polcai között kiheverni.

Közeli ismerősei szerint az énekesnőnek már több száz pár cipője van otthon, a legtöbb sosem volt még a lábán, mégis képes hetente újabbakat vásárolni. A megunt darabokat rendszeresen felajánlja jótékony célra, de ahogy megszabadul néhány darabtól, máris rohan az üzletekbe, hogy újabbakat vegyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top