Sztárok

Scarlett ajkai dalszöveget ihlettek

Scarlett Johansson telt ajkairól bizonyára nem kevés férfi ábrándozik. A közelmúltban a színésznő cseresznyeszínű szája egy énekesnőt is megihletett. A dal azóta slágerré vált.
Katy Perry
Katy Perry

Katy Perryt kritikusai Madonna utódjának tartják. A 23 esztendős énekesnő bevallotta, hogy az amerikai és az európai slágerlisták élén álló, I Kissed a Girl című dalának ihletője a színésznő ajka volt.

A kaliforniai énekesnő így mesélte el a sláger történetét: „Akkor jutott eszembe a dal, amikor kinyitva az egyik magazint, egy fotón megpillantottam Scarlett Johanssont. Pont ott volt velem a barátom is, akinek azt mondtam, hogy ha Scarlett most belépne az ajtón, és flörtölni kezdene velem, belemennék a játékba. Persze hozzátettem, hogy remélem, nem bánja!”

Katy Perry barátjának minden valószínűség szerint semmi ellenvetése nem lenne a dologgal kapcsolatban. Főleg azok után, hogy barátnője ekkora sikerre tett szert a fantáziája által.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top