Sztárok

Nincs nyugta Nicole Kidman kislányának

Nicole Kidman nem tartozik azok közé, akik vesztegetik az idejüket, még akkor sem, ha életének várva várt szakasza köszöntött be. Úgy tűnik, a színésznő képtelen elmerülni az anyaság csodájában.

Pedig ő aztán tényleg megtehetné, hiszen nem kell a mindennapi betevőért megküzdenie. A varázslatos nevű Sunday Rose-nak azonban nincs egy perc nyugta sem. Élete első heteit az Ausztrália című film forgatásán töltötte Sydney-ben.

Nicole Kidman és Hugh Jackman az Ausztrália című filmben
Nicole Kidman és Hugh Jackman az Ausztrália című filmben

Nemrég hosszú repülőútra indult a szüleivel Londonba. Itt zajlanak majd a Nine című musicalfilm első próbái, amelyen Nicole is részt vesz. Állítólag a színésznő temérdek elfoglaltsága mellett arra is szakít időt, hogy lakást keressen, ahol a forgatás alatt lakhatnak.

Természetesen a kislányra mindenki kíváncsi, a szülők azonban úgy döntöttek, egyelőre nem mutatják meg őt a világnak. Ez az oka, hogy akármerre bukkan fel Nicole, lesifotósok hada követi minden lépését, hátha sikerül valamelyiküknek egy milliókat érő képet készítenie Sunday Rose-ról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top