Sztárok

Cher mint Macskanő?

A sötét lovag című filmet látva egyértelmű, hogy újabb Batman-mozira számíthatunk Christopher Nolan rendezésében. A pletykák szerint a Macskanő latexruháját a 62 éves Cher öltheti majd magára.

Amilyen alapvető a történetben Joker karaktere, éppen annyira legendás a Macskanő figurája is. A legelső források szerint Angelina Jolie volt kiszemelve a szerepre. Hiába azonban Angelina szexi külseje és szenvedélyes életvitele, úgy tűnik, a rendező más színésznőt szeretne a szerepre.

Christopher Nolan választottja a – kis rásegítéssel – örökifjú popdíva, Cher. Hogy miért döntött a nagymama korú hölgy mellett? A rendező egy brit napilap kérdésére válaszolva megadta a magyarázatot.

Ő maga a Macskanőt kiöregedett femme fatale-ként képzeli el. Nem egy életerős nőt akar látni a vásznon, hanem egy kései éveiben járó vampként szeretné ábrázolni. Teljesen ellentétes képet akar festeni róla, mint amilyen a Michelle Pfeiffer vagy a Halle Berry által megformált Macskanő volt. Már csak az a kérdés, Cher mennyire van oda azért, hogy kivételesen a korának megfelelő szerepet alakítson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top