Sztárok

Uma Thurman szerelmes nyaralása

Újabb bizonyíték arra, hogy a hollywoodi sztárok mennyire szeretik Európában kipihenni az év során felhalmozott stresszt és fáradalmakat.

Uma Thurman Szicília partjainak közelében, egy luxusjachton töltött néhány szerelmes napot kedvese, Arpad „Arki” Busson társaságában. A férfi egyébként svájci származású multimilliomos üzletember, és emellett az a szerencse érte, hogy Uma vőlegénye lehet.

A szerelmesek tiniként turbékolták végig a nyaralást, csak egymásra figyeltek, ezt bizonyítván több kép is megörökítette a románcot. A páros teljesen elmerült saját világában, és úgy tűnt, már-már nem is lehetnek boldogabbak. Az út során körbehajózták Észak-Szicília vulkanikus szigetvilágát, és természetesen kihasználták, hogy kettesben lehetnek. Néha azonban társaságuk is akadt, a kíváncsiskodókon kívül egy baráttal, Liam Neesonnal is összefutottak, aki szintén a gyönyörű tengerparti világot fedezte fel. Arpad és Uma egyébként júniusban jelentették be az eljegyzésüket, és most a New York Post egyenesen azzal állt elő, hogy már össze is házasodtak a múlt hónapban Manhattanben. Tehát ez a nyaralás a pár nászútja. A színésznő szóvivője azonban tagadja, hogy a Uma és Arki titokban egybekelt volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top