Sztárok

Keira hasát akarják

Keira Knightley nemcsak tehetséges színésznő, de különleges szépségét is többen felfedezték már. Egy angliai közvélemény-kutatás szerint a legtöbben az ő hasát tartják a legszexisebbnek.

A felmérést végző intézet 2000 nőt kérdezett meg, akik közül a legtöbben Keira izmos és lapos hasára voksoltak. A második helyen a 63 esztendős színésznő, Helen Mirren végzett. A dobogó harmadik fokán holtversenyben osztozott a britek szépség- és divatikonnak kikiáltott színésznője, Sienna Miller és az amerikaiak gitártestű dalos pacsirtája, Rihanna.

A dobogós szépségek, Keira Knightley és Sienna Miller, együtt játszanak a The Edge of Love című filmben, amely a walesi költő, Dylan Thomas életéről szól. A történet a második világháborúban játszódik, amikor Dylan Thomas (Matthew Rhys) újra találkozik gyerekkori szerelmével, Vera Philipsszel (Keira Knightley). Thomas feleségét, Caitlint Sienna Miller játssza. A háború alatt a várandós Vera pedig Walesbe menekül Thomasszal és nejével. Az igazi tragédiák azonban csak ezután jönnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top