Sztárok

Kate Moss divat Kínában?

Kínáról az olimpia mellett az olcsó, nem túl hosszú életű ruhadarabok jutnak eszünkbe először. Arra biztosan nem gondolnánk, hogy híres modellek kollekcióikkal szeretnének betörni az ázsiai piacra.

Kate Mossnak jó esélye van arra, hogy 25 millió dollárt keressen legújabb ruháival, ha piacra dobja Kínában. A brit modell-divattervező munkái inkább elegánsak, könnyű, finom anyagokból készülnek, de utcai viseletnek is alkalmasak, különlegességük pedig, hogy Kate saját gardróbja adta az ihletet.

A kollekció Londonban és New Yorkban már sikert aratott, és kész a világ többi részének meghódítására is, legyen szó akár a hatalmas ázsiai országról. De honnan ez a magabiztosság? Moss kisasszony mindenképpen nyereséget lát az üzletben, hiszen „mindössze” hárommilliót költött a dizájnra, és tisztában van a Kínában zajló gazdasági fejlődéssel, ezt szeretné kihasználni. Tudja, hogy bátornak kell lenni, és nem is fél a kockázattól. A Topshop tulajdonosa, Sir Philip Green nemrég felkereste Kate-et Iibizán, és megbeszélték, hogy outleteket nyitnak Sanghajban, Pekingben és Hongkongban. Ezt természetesen egy promóció követi, hogy meggyőzzék a divatkövető kínaiakat, miért is érdemes Kate Moss ruháiban járni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top