Sztárok

Tommyboy is együtt táncolt az egyesület pártfogoltjaival

Az Országos Egyesület a Mosolyért néhány héttel ezelőtt tánciskolát alapított. Az egyik órát meglátogatta Puskás Peti, Tommyboy és Kustánczi Lia, akik együtt tanulták meg a fiatalok tanárának legújabb koreográfiáját.

A rendhagyó táncórát Kurucz Benjámin „Benji” tartotta, aki profi koreográfusként több hírességgel is dolgozott már együtt, és számtalan videoklip elkészítésében segédkezett. A Happy Live Dance tánccsoportot választó nebulók nagyon megörültek a sztárok érkezésének.

„Nagyon lelkesen jöttem ide, mert ezt a kezdeményezést végre egy konkrét lépésnek látom azért, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek ne csak alkalmi adományokat kapjanak, hanem az álmaik szerint tehessenek is azért, hogy több lehetőségük legyen az életben” – kezdte Kustánczi Lia.

Puskás Peti, Tommyboy és Lia is próbálkozott a táncmozdulatok elsajátításával, sőt az exchippendale még a gyermekek tanításába is belekóstolt. „Mivel szinte egész életem és munkásságom a táncra épül, a közös tánc után még különórát is tartottam néhány fiúnak, akiknek a kéz- és lábmozgás összhangját próbáltam megtanítani” – árulta el Tomi.

Az egyesület a hátrányos helyzetű – roma és egyéb kisebbségi, illetve szegényes körülmények közt élő – gyermekek számára létre hozta a Happy Live Dance tánccsoportot. Havi ötezer forintért igazi modern táncokat, hiphopot, elektric boogie-t vagy épp street dance-et is tanulhatnak a fiatalok. Bár más tánciskolákhoz képest a havi nyolc alkalomra szóló részvételi díj csupán jelképes, az egyesület ezt bérleti díjra és jótékony célból orvosi műszerekre fordítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top