Sztárok

Tori Spelling hisztizik a gázsi miatt

Mindig csak a pénz! Tori Spelling nem a gázsi miatt nem szerepel a kilencvenes évek egyik kultusz sorozatának, a Beverly Hills 90210-nek újraforgatott változatában.

Először minden úgy tűnt, a kétgyermekes színésznő odáig van az ötlettől, hogy újra Donna Martin bőrébe bújjon. Nemrég viszont a szóvivője közölte a sajtóval, hogy a színésznő nem fog szerepelni a sorozatban.

A régi csapat
A régi csapat

Miért változtatta meg Tori a véleményét a munkával kapcsolatban? Bennfentesek szerint a színésznő nem nézte jó szemmel, hogy kollégái, Jennie Garth (aki a Beverly Hills 90210-ben Kelly Taylort alakította) és Shannen Doherty (azaz Brenda Walsh) milyen magas gázsit kapnak.

Egyes források szerint Jennie és Shannen minden epizódért 23.000 és 34.000 eurót tesznek zsebre. Ezzel szemben Torinak csak 6.700 és 13.000 euró közötti összeg üti a markát részenként. Ez pedig elég ok arra, hogy Tori felhúzza az orrát. Most a film készítőin a sor, akik vagy vállalják a magasabb költségeket, vagy hagyják veszni a Tori Spelling nevében rejlő húzóerőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top