Sztárok

Az égben vacsoráztak a sztárok!

Megállt a forgalom a Kós Károly sétányon, amikor ötven méter magasra felhúztak egy exkluzív asztalt a Városligeti Műjégpályán. A Hal a tortán győztesei az egyedülálló "Dinner in the sky" vacsoraasztalánál költhették el a különleges ételeket.

Az égi vacsorát óriási főzőverseny előzte meg, amelyen a szerencsésebbek együtt főzhettek a közkedvelt műsor legnagyobb sztárjaival. A több száz jelentkezőből sorsolás útján választották ki azt a szerencsés 48-at, akik részt vehetettek a versenyen.

A csapatkapitányok a Hal a tortán győztesei voltak, akik a legjobb tudásuk szerint segítették a Hal a tortán rajongóiból összeállt csapatukat. Az igen szoros küzdelemben a győztes végül Bangó Margit csapata lett, őket nem sokkal lemaradva Lakatos Márkék, majd Csisztu Zsuzsáék követték.

„Jó volt látni azt az óriási lelkesedést, amellyel a csapatok – amelyeknek a tagjai egyébként nagyon hamar összekovácsolódtak – nekivágtak a főzésnek. A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, sok volt a finom székelykáposzta, az viszont egyértelmű, hogy Bangó Margité sikerült a legjobban. Talán a sok húsnak, füstölt szalonnának és kolbásznak köszönhetően, amit beletettek!” – mondta Sági Szilárd, a zsűri elnöke.

Bangó Margit azt is elárulta, szerinte miért az ő főztje lett a legkiválóbb: „Mindennek a titka a fűszerezés aránya. Nekünk az alapokon kívül semmi másunk nem volt, de összekéregettem – nevetett Margit. – A csapatom nagyon aranyos és ügyes volt, büszke vagyok rájuk!”

A TV2 elhozta Magyarországra a „Dinner in the sky”-t, így a Hal a tortán sztárjai a felhők között költhették el vacsorájukat. A különleges égi asztalból minden országban csak egyetlenegy lehet, nálunk idén tavasszal mutatták be először az egyedi vacsoralehetőséget, amelyet eddig még csak néhány szerencsés próbálhatott ki.

A győztes szakácsnő így nyilatkozott az élményről: „Nem vagyok félős típus, ráadásul körberepültem már a Földet párszor, de ez nagyon érdekes élmény volt. Isteni volt az étel és különleges a helyszín!”

Bár többen is – így Nacsa Olivér és Kozsó –, miután meglátták vacsoraasztalukat, elfehéredve rázták a fejüket, végül a kíváncsiságuk győzött, és felmentek a többiekkel. Egyedül Emilio nézte lentről szomorúan társait, ő ugyanis olyan tériszonnyal küzd, hogy nem mert beülni a többiek közé. Helyette azonban gyorsan végigkóstolta a többiek káposztáit is, és egyetértve a zsűrivel nyugtázta, Bangó Margitnak nemcsak a hangja világhírű, a főztje hasonlóan megérdemelné, hogy az egész világ megismerje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top