Sztárok

Főzőverseny a Hal a tortán sztárjaival

Hamisítatlan fesztivál hangulat és óriási nyeremények várnak azokra, akik ma kilátogatnak a Fővárosi Műjégpályára, a Hal a tortán nagy főzőversenyére - akár aktív szakácsként, akár csak nézelődőként vesznek részt a parádés megmérettetésen.

A jelentkezés már mostanra is minden várakozást felülmúlt, úgy tűnik, hogy az egész ország Hal a tortán lázban ég és mindenki szeretné bizonyítani főzési tudományát.

A jobbnál jobb ételek és italok mellett a jó hangulatot garantálják a műsor eddigi győztesei is, akik szinte egytől egyig beállnak a csapatokba, és maguk is indulnak a versenyen.

Így a jelentkezők együtt főzhetnek majd többek között Bangó Margittal, Németh Lajossal, Bódi Margóval, Nacsa Olivérrel, Csisztu Zsuzsával, de fakanalat ragad Kozsó, Emilio, Lakatos Márk, Dopeman, Zámbó Árpy és Völgyi Zsuzsi is.

Lesz ott minden mi szem-szájnak ingere, sőt egy különleges meglepetés is, hiszen a legjobb fakanálforgatókra értékes nyeremények várnak, a győztes csapat pedig a felhők között költheti el vacsoráját a Hal a tortán sztárjaival.

A szervezők várnak mindenkit augusztus 12-én, ma délután 15.00 órától a Fővárosi Műjégpályán a Hal a tortán legjobb szakácsaival!

TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top