Sztárok

István, a király arannyá vált

Az Aréna-beli, telt házas István, a király előadásokkal egy időben jelent meg a darab zenei anyagának dupla lemezes, újrahangszerelt kiadása, amelyen A Társulat szereplői éneklik a huszonöt éve töretlen sikerrel előadott dalokat. A megjelenést követően nem sokkal a Mahasz album- és válogatáslemez-eladási listájának élére került. Ezen a héten pedig elérte az aranylemezt jelentő bűvös határt.

A lemez 25 éves, díszlemezes kiadásán a Szörényi–Bródy szerzőpáros halhatatlan dalai új hangszerelésben hallhatók, amelyeket az új generáció kiváló zenészeinek közreműködésével rögzítettek. A kiadványon a Magyar Televízió szereposztó tehetségkutató műsorának, A Társulatnak a győztesei énekelnek, többek között Feke Pál, Simon Boglárka, Éder Enikő és Vadkerty Imre.

A dupla lemezes kiadvány nemcsak zenei anyagában méltó az aranylemezes státuszra, hanem megjelenésében is. A Barcsik Géza által tervezett borító színeiben és jelképeiben is tökéletesen illeszkedik a jubileumi kiadás ünnepélyességéhez. A Társulat szereplői az Aréna után Székesfehérváron is bemutatták az István, a király rockoperát, és a következő nagy előadásra készülnek a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadások időpontjai: augusztus 16., 17., 19., 20., 21.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top