Sztárok

Nicole dalra fakad

Budapest éjszakai életének egyik ismert csillaga Nicole. A transzvesztita előadó legutóbb a Hal a tortán című főzős valóságshow-ban bizonyította, hogy nemcsak a színpadon, hanem a konyhában is otthonosan mozog, most azonban mégsem szakácskönyvet, hanem lemezt készít.

– Régi vágyam, hogy legyen egy albumom – mesélte Nicole. – Évekig tanultam énekelni Szatmári Orsinál, játszottam a Rent musicalben, de a Cabaret című darabban is, Kiss Mari és Détár Enikő mellett. A színpadon egyre gyakrabban énekelek saját hangon, de azért a jövőben is előfordul majd, hogy világsztárok hangjára playbackelek.

A készülő lemezre Kerényi Ákos és Katona Gergő írja a dalokat. Mivel a személyem is speciális, ezért a CD anyagában is szeretnénk valami extrémet mutatni. A dalok stílusát az acid jazz és a populáris slágerek közé tenném, a dalszövegek is a transzvesztitaságról, illetve rólam szólnak majd. Szeretném, hogy a személyiségem átjöjjön a hallgatóknak a számokból.

Nicole egy személyben színész, énekes és műsorvezető. A színdarabokon kívül gálákat, szórakoztató műsorokat vezet, és szerepelt a Dívák című produkcióban is Falusi Mariann vagy Malek Andrea mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top