Sztárok

Alice moziországban

A mozifilmek kedvelői közül sokaknak nem újdonság, hogy Tim Burton már jó ideje filmre szeretné vinni az Alice Csodaországban történetét. Eddig azonban nem lelte az ideális főszereplőt.
Tim Burton, a rendező
Tim Burton, a rendező

Most viszont úgy néz ki, megvan az, aki eljátszhatja a szerepet. A rendezőnek egészen Ausztráliáig kellett utaznia ahhoz, hogy megtalálja a lányt, aki eljátssza Alice szerepét.

A még viszonylag ismeretlen Mia Wasikowska az, aki a főszereplő bőrébe bújhat. A forgatás novemberben kezdődik, a film pedig a hagyományos mozifilm és a 3D-technológiával készült mozik keveréke lesz.

Mia 1990-ben született. Nemsokára az Amelia című életrajzi filmben találkozhat vele a közönség, ahol a Hilary Swank által alakított fiatal Amelia Earhart egyik rajongóját játssza.

A fiatal színésznő biztos sokat tanult Oscar-díjas kolléganőjétől, de a jövőben is elsajátíthat néhány mesterfogást. Hamarosan ugyanis Daniel Craig oldalán is játszhat. Ennyi tapasztalat után reméljük, csak jót várhatunk tőle az Alice-ban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top