Sztárok

Eva megrövidítve

Ki gondolná, hogy egy hajvágás mekkora boldogságot okozhat egy nő életében? Eva Longoria Parker, a Született feleségek sztárja évekig várt, hogy megszabadulhasson hosszú fürtjeitől.

A színésznő a sorozat producerével kötött szerződés miatt volt kénytelen megtartani a régi frizuráját, de most, hogy a negyedik évad véget ért, azonnal fodrászhoz rohant. A következő széria öt évvel később játszódik az időben, amikor Gabrielle egy elhízott feleséget alakít. A forgatókönyvírók szerint a rövidebb haj belefér a karakter jellemébe, ezért rábólintottak a változásra.

 

– Évekig volt hosszú hajam, el sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy most levágathattam – áradozott Eva. – Imádom, hogy nem kell hosszasan bíbelődnöm vele, csak a fülem mögé teszem, és már mehetek is a dolgomra.

 

A hírek szerint azonban a színésznő férje nem volt túlzottan boldog, amikor meglátta a neje új külsejét, és azóta Vickynek becézi, mert szerinte most nagyon hasonlít Victoria Beckhamre, akit Eva ki nem állhat. A pár jelenleg a szabadságát tölti egy kis szigeten, ahol naphosszat heverésznek a parton, és szerelmesen turbékolnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top