Sztárok

Beckhamék mégsem hülyék!

Alig egy éve lettek szomszédok Beckhamék és Cruise-ék, ám a sztárpárok máris úgy viselkednek, mintha évtizedek óta a legjobb barátok lennének. Vagy mégsem?

Tom Cruise sosem az önálló gondolatairól volt híres. Hol a menedzsere, hol a producerei, hol az egyháza próbálta befolyásolni, és rávenni különböző dolgokra, ő pedig mosolyogva megtett mindent. Kizárólag a feleségeinek, illetve a kedveseinek nem hagyott beleszólást sosem az életébe. Mimi Rogers, Nicole Kidman vagy Penélope Cruz csak úgy táncolhatott, ahogy ő fütyült, és most az ifjú Katie Holmes sem tehet kedvére bármit. A nagy manipulátorként is emlegetett színész hónapok óta szomszédjait, David és Victoria Beckhamet próbálja az egyháza előadásaira invitálni, ám ők mindeddig hajthatatlanok maradtak.

 

Bár Katie még a frizuráját is hasonlóra vágatta, mint a szomszédasszonya, és ugyanahhoz a divattervezőhöz is jár, a nagy barátkozás azért mégiscsak egyoldalú. Jól értesültek elmondták, hogy a Cruise házaspár hiába próbál közeledni, a focista makacsul tartja magát, és párjának sem engedi, hogy sokat csevegjen Tommal.

 

A színészről sorra jelennek meg a leleplező cikkek, és hamarosan napvilágot lát az a könyv is, amelyben a viselt dolgait teregetik ki a régi ismerősei. Még mindig azt rebesgetik, hogy Cruise a fiúkat szereti, és az összes „kedvese” csak a média miatt volt vele. Az mindenesetre gyanús, hogy Penélope Cruz és Nicole Kidman is csak addig maradtak mellette, amíg be nem indult a karrierjük, és gyermek egyik kapcsolatból sem született. Hogy Katie kislánya, Suri valóban Tomé-e, az talán már sosem derül ki, ám egy férfi prostituált előszeretettel nyilatkozik arról, hogy évekig ő volt a színész szeretője, és erre bizonyítékai is vannak. Volt az az összeg, amelyért ezek a fotók nem kerültek nyilvánosságra, valószínűleg Tom megvásárolta a nyugalmát és a jó hírét, de ez David Beckhamnek még mindig kevés.

 

A focista nem bízik a szomszédjaiban, és bár rendezvényekre szívesen megy velük, de a magánéletben inkább távol tartja magát és a családját a házaspártól.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top