Sztárok

Ashton a legrosszabb

Ashton Kutchert választották idén a legrosszabb színésznek egy amerikai magazin olvasói. Demi Moore ifjú férje már negyedszer kapta meg ezt az "elismerést", tehát valami lehet abban, hogy nem a tehetsége miatt népszerű.


Míg Lindsay Lohan csak másodszorra érdemelte ki a legrosszabb színésznőnek járó díjat, addig Ashton Kutcher zsinórban a negyedik éve előz meg mindenkit a versenyben. A modellből színésszé avanzsált fiatalember legutóbb Cameron Diaz oldalán tündökölt a Míg a jackpot el nem választ című remekműben, és bár a film kasszasiker volt a mozikban, a hölgyek elsősorban Kutcher sármját értékelik.

 

A versenyben olyan sztárokat előzött meg, mint Sylvester Stallone, aki a John Rambo című filmben nyújtott teljesítményével borította ki a közönséget, vagy Mark Wahlberg, aki Az esemény miatt került a legrosszabbak közé.

 

Ashton nem kívánta kommentálni a döntést, de az biztos, hogy nem hagy fel a színészkedéssel. Következő filmjében két szenzációs színésznő lesz a partnere, akik talán megmentik attól, hogy jövőre is övé legyen a pálma. Kathy Bates és Michelle Pfeiffer oldalán játszik majd a Személyes holmik című drámában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top