Sztárok

Swinton fiatalodni szeretne

A színészek mindig irigyek egymásra. Csak mindig más okból. Tilda Swinton most például Brad Pitt helyében szeretne lenni: a szerepét irigyli.

A Benjamin Button különös élete története – címének megfelelően – valóban különös: egy olyan emberről szól, aki öregen születik, és folyamatosan fiatalodik egészen csecsemőkoráig.

A legendás író, F. Scott Fitzgerald novellájából a furcsa, hátborzongató történetekhez mindig vonzódó David Fincher készít mozifilmet. De a forgatás során talán a speciális effektusok szakembereire várt a legkeményebb munka.

– Elképesztő, hogy mit műveltek Brad fejével! – lelkendezett az aggastyánból csecsemővé váló partneréről Tilda Swinton. – Hihetetlen, milyen vénembert faragtak belőle, és azután mennyire megfiatalították. Először megrémültem tőle, azután meg elkezdtem bosszankodni, hogy nem én játszom a főszerepet: nagyon szívesen részt vennék egy ilyen hatásos fiatalítókúrán!

Benjamin Button különös élete (The Curious Case of Benjamin Button), hazai bemutató: 2009. január

(IC Press)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top