Sztárok

Cindyt megbüntették

Cindy Crawford nem mondható jó gazdinak. Hiába a sztárság és a szépség, be kell látnia, hogy neki sem szabad mindent megtenni.

A világhírű modell egy New York-i parkban bukott le, mikor kutyasétáltatás közben nem takarított fel a kedvence után. A park őre figyelmeztette Cindyt, ám ő rá sem hederítve továbbállt.

A gondnok ettől annyira méregbe gurult, hogy futva követte, míg utol nem érte, és egy csekkel honorálta a figyelmetlenséget. A modell kikérte magának, hogy megbüntetik, ám a többi gazdi hangosan kiabálva adta a tudtára, hogy mi a szokás.

 

Cindynek nem először gyűlik meg a baja a hatósággal az eb miatt. Néhány hónapja egy étterembe próbálta bevinni a négylábút annak ellenére, hogy a bejáraton méretes tábla tiltotta ezt. Akkor az üzletvezető tessékelte ki az ajtón, és kénytelen volt máshol ebédelni.

 

Crawford gyermekei, Presley és Kaia rendszeresen figyelmeztetik a mamát, hogy hova szabad bevinni a kutyust, de úgy látszik, ő szeret fittyet hányni a szabályokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top