Sztárok

Will Smith keres a legjobban

Új filmjében Will Smith egy szuperhős bőrébe bújva száll az égbe, és a valóságban is a legdrágább hollywoodi csillagok közé repült.

A múlt évben kapott gázsik alapján ő a legjobban kereső férfi színész az álomgyárban. Kimondani is sok, de 80 millió dolláros gázsijával Will Smith vezeti a hollywoodi színészek listáját. Ráadásul ő volt az első színész, akinek egymást követő nyolc filmje mindegyikére 100 millió nézőnél több volt kíváncsi. Ezzel ő a legbiztosabb befektetés a filmkészítők számára.

Lássuk, kik követik a sorban! A második helyen Johnny Depp (72 millió dollár) áll, őt követi Eddie Murphy és Mike Myers (mindketten 55 millióval), majd sorban Leonardo DiCaprio (45 millió), Bruce Willis (41 millió), Ben Stiller (40 millió), Nicolas Cage (38 millió), Will Ferrell (31 millió) és Adam Sandler (30 millió).

Csak lábjegyzetben megjegyezzük, hogy ezek a férfi színészek átlagosan kétszer annyit kerestek, mint a hasonlóan tehetséges hollywoodi színésznők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top