Sztárok

Tömegek várják Balázst

Az RTL Klub műsorvezetője, Sebestyén Balázs alig egy hónapja adta ki első könyvét, és máris húszezer eladott példányszámmal büszkélkedhet. A sikeren felbuzdulva országos dedikáló körútra indult, de arra talán ő maga sem gondolt, hogy hosszú sorok kígyóznak majd egy-egy aláírásáért.

– Nem számítottam ekkora érdeklődésre, arra pedig végképp nem, hogy még Erdélyből és Szlovákiából is eljönnek a dedikálásokra, mert szeretnének velem a könyvről beszélgetni – mesélte Balázs. – Nagy izgalommal vártam az első személyes találkozást az olvasókkal, de szerencsére rendkívül pozitív élmény volt. Miközben dedikáltam, mindenkivel váltottam néhány szót. Roppant boldog vagyok, hiszen úgy érzem, elértem a célom, az olvasók ugyanis elmondták, hogy a könyv segít pozitívan szemlélni a világot. Az egyes fejezetekben
sokan felfedezték saját élethelyzetüket, problémájukat, és a történeteim, tapasztalataim révén talán könnyebben tudják megoldani a gondokat. A legmeghatóbb az volt, amikor egy fiú elmesélte, hogy beteg az anyukája, és mióta elolvasta a könyvet, sokkal jobban hisz a gyógyulásában.

A Szigorúan bizalmas című könyv szerzője tovább folytatja a dedikálássorozatot, így az olvasók az ország több városában találkozhatnak vele.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top