Sztárok

Sarah Jessica Parker háziasszony szerepben

A Szex és New York főszereplőnője kilép a megszokott szerepből, és egy valóságshow háziasszonya lesz. A műsor sztárjai olyan művészek lesznek, akiknek egy-egy adás során kell bizonyítani a tehetségüket.

Valóságshow-ban szerepeltek már önjelölt popcsillagok, modellek, divattervezők, musicalszínészek, és az utca emberei. Az egyik amerikai televíziós csatorna vezetői más ötlettel rukkoltak elő: az új valóságshow amerikai művészeknek ad lehetőséget a bemutatkozásra.

Az egyórás adások műsorvezetője Sarah Jessica Parker lesz, aki producerként is közreműködik a produkció elkészítésében. Az alkotók festmények, szobrokat és fotókat mutatnak be a szakértő zsűrinek, amely értékeli a látottakat.

A készítők nagy várakozással tekintenek az új műsorra, amely reményeik szerint ugyanolyan sikeres lesz, mint a többi hasonló show. A művészek versengése jövőre indul az Egyesült Államokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top