Sztárok

Fergie a filmipart is meghódítja

Az Black Eyed Peas zenekar énekesnője új babérokra tör. A híresztelések szerint egy készülő musicalfilm, a "Nine" egyik szereplőjévé választották.

Fergie ezzel a szereppel olyan hollywoodi színésznők sorába lép, mint Nicole Kidman, Penelope Cruz, Marion Cotillard és Judi Dench, akik közül a franciák üdvöskéje meg is nyerte a Piaf című musicalban nyújtott alakításáért a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat. A készülő zenés mozi rendezője nem más, mint a Chicago című musicalt jegyző Rob Marshall.

Fergie-nek nem ez az első kitekintése a filmiparba: többször volt már mellékszereplő, és dolgozott többek között Quentin Tarantinóval is. A most készülő musical szereplői között van Kate Hudson is, akinek a szerepét külön az ő karakterére írták.

Az általa játszott újságírónő alakja ugyanis nem szerepel az eredeti Broadway-darabban. Marshall szerint Hudson sokrétű énekes és táncos tudása voltak azok, amelyek miatt megkapta a szerepet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top