Sztárok

Milla Jovovich megkomolyodott

Milla Jovovich, a gyönyörű színésznő-modell-énekesnő korábban el sem tudta volna képzelni magáról, hogy valami fontosabb lehet az állandó bulizásnál.

A harminchárom éves szépség tavaly hozta világra első kislányát, Ever Garbót, és az élete azóta teljesen megváltozott. Mint bevallotta, a legfontosabb a gyermeke lett számára, és minden más mellékes. Ma már nem is igényli a nagy társaságot, a pörgést, az alkoholt és a drogokat. Kislánya kedvéért még a dohányzásról is leszokott, és arra is sokkal jobban figyel, hogy milyen filmekben vállal szerepet. Régi barátai szinte rá sem ismernek, hiába hívják szórakozni, ő mindig talál valami kifogást, hogy otthon maradhasson.

Az elmúlt hónapokban rengeteg mesét megtanult kívülről, és azokkal szórakoztatja a kislányát. Saját kezűleg épített számára egy bábszínházat is, ahol előadja a meséket. Mint elmondta, Ever imádja, ha a mamája elváltoztatott hangon beszél hozzá, de az énekhangjával nincs kibékülve. Talán nem véletlen, hogy Milla lemezei sem voltak túl népszerűek…

Mindenhova együtt mennek. Bevásárolni, tankolni, még az ügynökségébe is magával viszi a gyermeket, és mindenki ámulattal nézi, hogy a korábban lázadó életmódot élő színésznő hogyan változott meg egy pillanat alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top