Sztárok

Jennifer Aniston költséges szépsége

A természetes szépségéről és letisztult stílusáról is ismert Jennifer Anistont utolérte a hollywoodi színésznők paranoiája. Szeretne minél tovább fiatal és szép maradni, mindezt egy halom pénzért cserébe el is érheti.

A dolog persze érthető, hiszen Jennifer fülig szerelmes John Mayerbe, és elsősorban neki szeretne tetszeni. Illetve a fiatalabb vetélytársaknak megmutatni, hogy a nyomába sem érhetnek. Ehhez viszont jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia a színésznőnek.

Az előbb említett természetes szépség ára körülbelül 12 000 euró havonta. A szokásos anti-aging kezelések, az anticellulit-programok és a frissítő arcápolások mellett a 39 éves Jennifer az étkezésre is nagy gondot fordít. Saját szakácsot alkalmazott, aki elkészíti neki az organikus, proteinben gazdag, viszont zsírszegény ételeket. Állítólag ezek a fogások tovább lassítják az öregedést.

És ezzel még nem értünk a sor végére, Jen ugyanis magánórákat vesz egy ismert jógagurutól, aki nemcsak a testedzést vezeti, hanem a jóga filozófiájának átadásával Jennifer lelki harmóniájának megteremtését is segíti.

A tudatos életmódot és az általa elért eredményt minden bizonnyal John Mayer is sokáig értékelni fogja!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top