Sztárok

Gonda Kata imádja a pörgést

Hogyan lesz egy vidéki kislányból felnőtt, pesti nő? Azaz, bocsánat: színésznő. Gonda Kata, a Barátok közt Noémije a fővárosban találta meg álmait és a szerelmet is. Pedig még csak 19 éves.

Pár hete „új Noémi” érkezett a Barátok köztbe, aki mostantól nemcsak a Mátyás király térre, hanem egyúttal a nézők szívébe is beköltözött. De hogy ki is ő valójában, annak jártunk utána.

– Úgy tudom, elég korán úgy döntöttél, hogy Martfűről Budapestre költözöl…

– Igen, 16 évesen gondoltam arra, hogy a fővárosban szeretnék élni. Már akkor színésznő akartam lenni, és otthon erre nem lett volna lehetőségem. A szüleim először nem lelkesedtek, hogy eljövök Martfűről, de miután felvettek a fővárosi középiskolába és egy színistúdióba is, beleegyeztek. Szerintem ma már úgy gondolják, hogy megérte.

– Hamar megszoktad a fővárosi életet?

– Mindig ide vágytam: szeretem ezt a pörgést! A nővérem már korábban ideköltözött, és többször jöttem fel hozzá. Láttam, hogy ő milyen jól megtalálja a helyét, ez is vonzó volt. És így persze könnyebb volt meghozni a döntést..

– És megtaláltad a helyed, mint a nővéred?

– Most úgy érzem, hogy teljesen rendben vagyok. Több mint két éve van barátom, és néhány hónapja megkaptam Noémi szerepét a Barátok köztben…

– Nagyon felforgatta az életedet a sorozat?

– Az időbeosztásom elég sűrű lett. A Táncművészeti Főiskolán nappali tagozatra járok: az órák egy részén ott kell lenni. De amikor bekerültem a Barátok köztbe, ezt nem mindig tudtam megoldani. Viszont a tanáraim és a csoporttársaim is sokat segítenek, így nagyjából össze tudom egyeztetni a feladataimat. Szerencsére a vizsgáim elég jól sikerültek, és ahogy többen a lelkemre is kötötték: eszembe sem jut otthagyni a főiskolát! A színistúdió pedig esti vagy hétvégi program, úgyhogy a többivel nem ütközik.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

 

További cikkeink:
Miért elfoglalt a Barátok közt új Noémije? »
Milyen lesz a Barátok közt új Noémije? »
Dósa Matyi lelépett »
Szólj hozzá te is!
Új Noémi »
Barátok közt »
Barátok közt újság »
Lap.hu:
Barátok közt.lap.hu »
Tv-sorozat.lap.hu »
Sztár.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top