Sztárok

Lepattintották Pamela Andersont

A világ első számú férfi topmodelljeként számon tartott Marcus Schenkenberg büszke ember. Azt vallja, hogy ha egyszer dobják, akkor számára az a nő nem létezik többé. Így járt Pamela Anderson is, akivel néhány éve viharos románcba keveredett.

A színészként, sőt énekesként is ismert modell augusztusban tölti be a negyvenet, de még mindig nem akar lecsillapodni. Hajtja a fiatal lányokat, és esze ágában sincs megnősülni.
2000-ben találkozott Pamela Andersonnal, és a szőke kebelcsoda azonnal elcsavarta a fejét. Az akkor éppen szingli színésznő hamar behálózta a jóképű modellt, de a kapcsolatuk alatt sem volt hozzá hűséges. Marcus kérdőre vonta a félrelépések miatt, és ekkor Pamela egyszerűen kidobta.

Most egy valóságshow készül a szilikontól duzzadó szépséggel, aki szerette volna, ha Marcus is közreműködik az őt reklámozó sorozatban, ám a férfi még a telefonját sem vette fel neki. A titkársága érte utol, de a Pamela Anderson nevet meghallva Schenkenberg egyszerűen elköszönt, és kikapcsolta a mobilt. Barátainak elárulta, hogy már akkor sem szeretne egy légtérben tartózkodni egykori kedvesével, ha ezért dollármilliókat kapna.

Pamela párja, Tommy Lee sem volt boldog az ötlettől, hiszen a mai napig féltékeny a modellre, aki iránt élete párja még mindig érezhet valamit, ha ennyire ragaszkodik a közös munkához.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top