Sztárok

Salma Hayek boldogsága is véget ért!

A tervezett álomesküvő elmarad. Salma Hayek és Francois-Henri Pinault a házassági előkészületek kellős közepén szakított.

A hírt a pár szóvivője közölte: „Szomorúan kell bejelentenünk, hogy az eljegyzést felbontották. Egyelőre többről nem nyilatkozhatunk.” Nem tudni, mi volt a szakítás pontos oka. Lehetett ez egy hatalmas vita, esetleg valaki meggondolta megát. Az utóbbi csak Salmáról feltételezhető, ugyanis többször hangsúlyozta, hogy nem házasságpárti. François egy éven keresztül kérlelte a színésznőt, hogy menjen hozzá. Kitartása ezek szerint felesleges volt.

Amikor Salma végre igent mondott, minden kívánságát teljesíteni akarta. Nem sajnált sem fáradságot, sem pénzt. A színésznő még Pinault vagyonához is hozzányúlhatott, nem számított, mennyit költ a szervezésre. Hayek megrendelt egy 500 000 dolláros menyasszonyi ruhát, s annak egy speciális másolatát 50 000 dollárért közös kislányuknak, Valentinának. A virágokra sem sajnálta a pénzt, közel 1 millió dollár értékben készíttetett volna díszítést. Ennél csak az étel és ital lett volna drágább: fehér kaviárt, homárt és hasonló csemegéket akart szállíttatni frissen Japánból, a legjobb borokat és pezsgőket Franciaországból és Olaszországból rendelte volna meg. A 400 fős vendégsereget privát repülőgépek szállították volna az esküvő helyszínére, Saint-Tropez közelébe. A megrendelt hétemeletes torta ára 100 000 dollárra rúgott. Az esküvőt jövő tavasszal tartották volna meg, az ünnepség ötnapos lett volna.

Salma mentségére legyen mondva, hogy a vőlegényének ez a 3,5 millió dollár meg sem kottyant volna – de Pinault igyekezete és kitartása ezek szerint felesleges volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top