Sztárok

Mulder és Scully újra a vásznon

Az igazság előbb-utóbb napvilágra kerül: az ufóhívők és -tagadók kultikus filmje, az X-akták új része, a Hinni akarok bemutatója már egészen közel van. Az egykori rajongók nem feledkeztek meg Mulderről és Scullyról.

Ebben bízva a film gálapremierjén a gyártó stúdió nemcsak hírességeket lát vendégül, hanem rajongókat is. A legendás Los Angeles-i moziban, a Grauman’s Chinese Theatre-ben július 23-án, szerdán kerül sor a vetítésre.

Ötszáz rajongó foglalhat majd helyet azon az exkluzív tribünön, amelyet kizárólag az ő számukra építenek a mozi bejáratával szemben. A hírességek érkezése után pedig csak nekik szánt – a kihagyhatatlan sajtótájékoztatót is megelőző – beszélgetésen vehetnek részt, amelyen természetesen ott lesz David Duchovny és Gillian Anderson, valamint a sorozat megalkotója, Chris Carter és író-producere, Frank Spotnitz is.

A világ más tájain élő X-mániások sem maradnak ki teljesen a felhajtásból: egy direkt erre az alkalomra megnyíló internetes oldalon real time-ban ők is belebeszélhetnek az alkotó-rajongó diskurzusba.

– Azért várom nagyon ezt a beszélgetést – nyilatkozta Chris Carter –, mert az ilyen helyeken mindig felbukkan egy őrült, aki csak mondja-mondja a megveszekedett ötleteit. Hátha most is akad valaki, aki bedob valami olyan fantasztikus vagy fura sztorit, amelyből egyszer megcsinálhatunk egy harmadik X-akták filmet.

X-akták: Hinni akarok (X-files: I Want to Believe), hazai bemutató: július 24.

IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top