Sztárok

Minnie Driver nem árulja el az apa kilétét

Minnie Driver gyermekének az apja minden bizonnyal egy kicsit sem szerelmes a színésznőbe, és nem is igazán családszerető ember. Ha így lenne, akkor a színésznő bizonyára másképp nyilatkozna róla és az anyaságról.

Így azonban ezt mondta az újságíróknak legutóbb: „Nem vagyok férjnél, és gőzöm sincs róla, hogy együtt maradok-e életem végéig az aktuális szeretőmmel. Végül is remek dolog független lénynek lenni. Manapság nincs akkora szükség a férfiakra. Korábban egy házasságon kívül született gyerek miatt valósággal kirekesztették az embert, ma pedig ez visszatérő témája a délutáni beszélgetős műsoroknak.”

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Minnie nem bízik abban, hogy aktuális partnere, aki vélhetően gyermekének apja, mellette marad. Inkább a körülötte élő nőkre számít a szülőszobában: „Az édesanyám és Serena nagynéném mellettem lesznek, ugyanúgy, ahogy a legközelebbi barátnőm, a szülésznő és egy jógaoktató is. Ők fognak körbe engem, a jajgató szörnyeteget.”

A leendő anyuka továbbra is titokban tartja, hogy ki a gyermeke apja. A születendő gyerkőc nevét azonban már most a sajtó tudomására hozta. Ha fia születik, Thomasnak, ha pedig lánya, akkor Isabelnek hívják majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top