Sztárok

Megérkeztek a Jolie-Pitt babák!

Végre itt a hosszú várakozás vége, a világ végre nyugodtan aludhat! Szombat éjjel Nizzában megszülettek Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei. A kisfiú a Knox Leon, a kislány a Vivienne Marcheline nevet kapta.

Knox 2 kiló 30 dekával látta meg a napvilágot, testvére, Vivienne 10 dekával kevesebbet nyomott születésénél. Nemcsak a szülők, az összes testvér, Maddox, Pax, Zahara és Shiloh is örülnek az új családtagoknak. Sőt, a szülést levezető orvos is nagyon elégedett:
„A babák jól vannak, és az operáció tökéletesen zajlott! – nyilatkozott dr. Michael Sussmann a People magazinnak. – Angelinát alig viselte meg a szülés, Brad végig mellette volt, ő vágta el a köldökzsinórt. Mindketten nagyon boldogok.”

Egészségügyi okokból a két kicsit császármetszéssel kellett a világra segíteni. A színésznő természetes szülést tervezett ugyan, de a babák biztonsága mindennél fontosabb volt.

Angelina pár napot még a kórházban tölt, mielőtt belevetné magát az ikres szülők kalandos életébe. Korábban elmondta, hogy amíg a bébik nagyon picik, biztosan felfogad egy dadát, aki az egész napot a többi gyerekkel tölti.

A Jolie-Pitt ikrek első fotóit 7 millió dollárért adta el a színész házaspár egy amerikai magazinnak. A pénzt természetesen jótékonykodásra fordítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top