Sztárok

Superman félreállítva

Bár mindenki arra számított, hogy a Superman visszatér című film áttörést hoz a főszerepet alakító Brandon Routhnak, a siker egyelőre várat magára.

A huszonkilenc éves színésznek ügynökei nem tudnak egy hasonló kaliberű szerepet szerezni. Ugyan a képregény feldolgozása óta hat filmre is szerződtették a jóképű sztárt, ezek az alkotások garantáltan nem vésik majd kőbe a nevét az utókor számára. A hat produkcióban a legismertebb partnere Lara Flynn Boyle, aki a kilencvenes években a Twin Peaks sorozatban tündökölt, majd leginkább a magánélete került terítékre.

 

Brandon boldogtalan, mert ő is azt hitte, hogy sorra megtalálják majd a jobbnál jobb főszerepek. A valósághoz az is hozzátartozik, hogy több castingra elhívták a 191 cm magas fiatalembert, aki korábban modellként próbálkozott, ám a producerek sosem voltak elégedettek a színészi tehetségével.

 

Brandon kedvese, Courtney Ford hasonló cipőben jár. A szép színésznő válogatásról válogatásra jár, de semmi komoly szerepet nem ajánlanak neki. Legnagyobb sikerének azt könyvelheti el, hogy egy epizódban szinkronizált a South Parkban, majd feltűnt a Címlapsztori című sorozat egyik részében.

 

A pár anyagi problémákkal egyelőre nem küzd, hiszen Brandon egymillió dollárt kapott a Superman visszatér-ért és további százezreket a filmből készült számítógépes játékhoz adott hangjáért.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top