Sztárok

Presser újra a zsűriben

Újra Megasztár-lázban tombol az ország. A TV2 negyedszerre is elindítja a tehetségkutatót, ám ezúttal változtattak a verseny szabályain, formáján és a zsűrin is.

Egyelőre csak pletykák terjednek arról, hogy ki bírálja majd el a valóságshow-vá gyúrt verseny játékosait. A hírek szerint Friderikusz Sándor, Mester Tamás, Fenyő Miklós, Bochkor Gábor és Eszenyi Enikő ülhet a zsűri székébe, a műsorvezető Till Attila marad, mellé pedig Görög Zita helyett egy újabb dekoratív hölgy kerül. A műsort Árpa Attila jegyzi producerként, akinek van már tapasztalata a valóságshow-k terén, hiszen ő indította útjára a Való Világot is.

 

Az ősszel induló Megasztár 4. mellett érdekes vállalkozásba kezdett Novák Péter is, aki az interneten buzdítja versengésre a fiatal tehetségeket. A Kultúrpart Dalversenyre egy-egy előadó akár több dallal is nevezhet, és hogy ki lesz a győztes, azt a tévéműsorból megszokott ítészek döntik majd el. Novák Péternek sikerült meggyőznie a feladatra Presser Gábort, Pierrot-t, Bakács Tibort és Pély Barnát is.

A Megasztárra már most több ezren jelentkeztek, zajlanak a válogatások országszerte, Novákék versenyére pedig az interneten jelentkeznek szép számmal a dalszerzők.

 

 

fotó: www.lgt.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top