Sztárok

Robbie nem kell az ufóknak

Anglia fenegyereke, Robbie Williams hónapok óta az idegen lények kutatásával tölti szabadidejét. Vásárolt egy komoly csillagvizsgáló készüléket, és rendszeresen megjelenik az ufórajongók körében.

A zenész legnagyobb vágya, hogy egyszer őt is elvigye egy csészealj, hogy aztán beszámolhasson az élményeiről, amelyeket egy másik bolygón élt át.

 

Az elmúlt hetekben Anglia egén többen észleltek azonosítatlan fénypontokat, sőt különböző videofelvételek is megjelentek, amelyek fényes járműveket ábrázolnak. Robbie csalódottan konstatálta, hogy ő sosem találkozik az idegen civilizációk küldötteivel. Éjszakákat tölt az udvarán, és mindenféle jeleket tesz ki a gyepre, hogy észrevegyék a lények, de azok eddig nem mutatkoztak érdeklődőnek.

 

Az énekes idén nyáron újra elzarándokol Roswellbe, az ufókutatók amerikai paradicsomába, és repesve várja, hogy egyszer elvigyék magukkal a kis zöld emberkék.

 

Az intelligens lények biztosan örülnének egy exkluzív Robbie Williams-koncertnek, bár a jelek szerint egyelőre náluk még nincs akkora rajongótábora az angol sztárnak, mint nálunk, a Földön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top