Sztárok

Sheryl Crow ökokollekciója

Egyre több sztár a híve a környezettudatos divatnak. Közéjük tartozik Stella McCartney, Natalie Portman, Leona Lewis és az utóbbi időben Sheryl Crow is.

A biciklista Lance Amstrong egykori menyasszonya megvetette lábát a divatipar világában, és kihasználja a lehetőséget arra, hogy ily módon áldozzon a környezetvédelem oltárán. „Bootheel Trading Co. by Sheryl Crow” névvel piacra dobott farmerkollekciója megfelel az organikus divat minden feltételének, és elsősorban a környezettudatos vásárlókat célozza meg.

A kollekció 27 darabját az énekesnő gardróbjában található ruhák inspirálták. Nem volt nehéz dolga a tervezőnek, hiszen Sheryl, aki maga is részt vett a tervezési munkában, vérbeli jeans-lány.

Sheryl egyik ismerőse szerint az énekesnő teljesen odáig meg vissza van életének új kihívásáért. Októberben Ausztráliába utazik, hogy találkozzon a partnereivel, és tárgyaljanak a folytatásról.

Az énekesnőről tudni kell, hogy eddig sem beszélt mellé, ha mások – vagy akár a bolygónk – megsegítéséről volt szó. Jelenleg a koncertjeivel az éhezőket támogatja – minden egyes belépőjegy árából 1 dollár az ENSZ világélelmezési programjának (WPF) számlájára vándorol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top