Sztárok

Katinka kés alatt

A Romantic együttes egykori énekesnője, Katinka szólóban is egyre sikeresebb. Önálló nagylemeze néhány napja jelent meg, de ő továbbra is elégedetlenkedik.

Közel hatvan kilótól szabadult meg a diétának köszönhetően, ám a nagy súlycsökkenés nyomot hagyott a bőrén.

Nem veszélytelen a beavatkozás, hiszen nemrégiben elvégeztek már egy hasonló műtétet az énekesnő testén, és az akkori orvosa azt ajánlotta, előbb várják meg, míg begyógyulnak a sebei. Katinka azonban türelmetlen, és egy másik sebész kése alá fekszik.

– Ha lenne más lehetőség, azt választanám, de nem hiszem, hogy például a krémek segítenének. Lelkiekben még mindig 130 kiló vagyok, és egyáltalán nem vagyok megelégedve a külsőmmel – vallotta be az énekesnő. – Nálam volt egy időszak, amikor már lefogytam, és mégis állandóan a nagyobb ruhák után nyúltam. Huszonnégy évesen kezdtem komolyan fogyózni, de az önbizalomhiány maradandó, még mindig kellene fogyni, úgy érzem.

Az énekesnő azt mondta, csak attól nem hízik, amit nem eszik meg, nagyon odafigyel az étkezésre és a rendszeres mozgásra. Sőt, ma már elkezdte gyűjtögetni a róla megjelent képeket, videókat, ez korábban elképzelhetetlen volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top