Sztárok

Imét klinikára került a sorozatsztár

Pánikbetegsége és depressziója miatt egy Arizona állambeli klinikán kezelteti magát Heather Locklear - olvasható a People magazin internetes oldalán.

Egy hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a Melrose Place egykori sztárja kiheverte válását, és nagyon élvezi új tévéfilmjének, a Flirting with 40-nak a forgatását.

Most Heather Locklear szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a 47 éves színésznő saját maga kérte, hogy vizsgálják ki, és állítsák be a gyógyszereit. Elképzelhető, hogy mégis igaz volt az a korábban felröppent hír, mely szerint a színésznő öngyilkosságot kísérelt meg családja széthullása után.

Heather Locklear válását a Bon Jovi együttes gitárosától, Richie Samborától 2007 áprilisában mondta ki a bíróság. Házasságuk alatt egy kislányuk született.

A színésznő most Jack Wagnerrel él együtt, a színész együtt szerepelt vele a Melrose Place-ben.
Heather Locklear egyebek mellett a T. J. Hooker, a Dinasztia és a Kerge város című tévésorozatokból is ismert. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top