Sztárok

Széttépik a lányok Tomiékat

Évek óta nem volt példa akkora rajongásra, amely az Anti Fitness Club zenekart kíséri. A négy srác évekkel ezelőtt alapította a csapatot, de az igazi áttörést a Még vár ránk ez a Föld című dal, és az első nagylemezük hozta meg számukra.

Tomi, Balázs, Peti és Miki keményen megdolgoztak a sikerért, és a főiskola mellett minden szabadidejüket próbatermekben töltötték. Lemezük megjelenésének napján dedikálást szerveztek egy budapesti áruházban, ahol órákon át álltak a sorban a rajongóik.

Két magazin szavazásán is az év legjobb új előadójának választották őket, lemezük a megjelenés óta az eladási listák élmezőnyében áll, és éppen a vidéki médiaturnéjukon vesznek részt. Az ország számos nagyvárosába ellátogatnak, és örömmel találkoznak a rajongókkal, akik valósággal széttépik őket.

Az évek óta zenészként dolgozó kollégáik is döbbenten állnak a jelenség előtt, még a nemzetközileg ismert Csepregi Éva is bevallotta, hogy ekkora rajongással nem találkozott még a hazai poppiacon.
A srácok szeptemberben élő koncerten mutatják be tehetségüket Budapesten, és hamarosan a harmadik videoklipjük is láthat lesz a zenei csatornákon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top