Sztárok

Bradnek nem kell kóla

Brad Pitt még mindig a legnépszerűbb hollywoodi színészek listájának élén áll, ezért a cégek versenyeznek érte. A legkülönbözőbb gyártók próbálják rávenni, hogy arcával reklámozza a termékeket, de egyre kevesebb felkérésre mond igent.


Legutóbb egy új üdítőital reklámozására kérték fel, több millió dolláros juttatás ellenében. A színész azonnal elutasította az ajánlatot, ám magyarázatot is fűzött a válasza mellé.

Családapaként felelősséget érez a gyermekek iránt, és nem szeretné, ha a fiatalok a szénsavas, cukros szirupokat szürcsölnék. Ugyanebből a megfontoltságból utasította el egy sör promotálását is, nehogy rossz példát mutasson a rajongóinak az alkohol fogyasztásával. Saját csemetéit is megpróbálja egészséges életmódra nevelni, sőt még arra is képes volt, hogy leszokjon a dohányzásról, pedig korábban egyik cigi után gyújtott a másikra.

Brad Pitt Madonna után a második legkeresettebb csillag a marketingesek körében. Reklámozott már farmert, kávét, cigarettát, telefont, alkoholt, sőt autókat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top