Sztárok

Túl sokat isznak a sztárok

Danny Blue különleges képességei a Hal a tortán forgatásán is szerepet kaptak.

A Hal a tortán utolsó hetén Oszter Alexandra, Tóth Vera, Danny Blue, Zsidró Tamás és Rákóczi Feri mutatta be vendégeinek a szakácstudományát. A vendégek nemcsak a kanalakkal és a villákkal ismerkedtek, hanem a pohár fenekével is.

A mentalista tüzet gyújtott gyufa nélkül, pusztán a gondolatai erejével defektet okozott, és kitalálta Tóth Vera gondolatait. Danny kanalat is hajlított, amivel társai körében osztatlan sikert aratott, az evőeszközök tulajdonosai azonban már kevésbé örültek.

Danny Blue körül furcsa dolgok történtek a Hal a tortán forgatásán: a mentalista csak gondolt arra, hogy jó lenne, ha a többiek busza lerobbanna, és emiatt késnének egy kicsit, és alaposan meglepődött, amikor kiderült, defektet kaptak, ezért valóban nem érkeznek meg időben.

– Volt egy elszólásom, hogy jó lenne, ha lerobbannának és késnének. Kiderült, hogy tényleg defektet kaptak! Ez persze nem volt szándékos, de a tüzet tényleg a képességeim segítségével gyújtottam meg.

Danny egyébként soha nem főzött még, de az ételeket, az ízeket különösen kedveli. A mentalistának már a bevásárlásnál meggyűlt a baja a zöldségekkel és a gyümölcsökkel.

– Későn keltem, és a pékség már bezárt, a piac pedig jobban emlékeztetett egy zsibvásárra, ahol inkább ruhákat, mint zöldséget és gyümölcsöt lehet kapni… De itt találkoztam egy árussal, aki egyébként előadóként is tevékenykedik, őt meghívtam estére, el is jött szórakoztatni minket!

A mentalista meghívta Mujahid Zolit is, és egy rögtönzött bemutatót is tartott Tóth Verának.

– Kértem, hogy gondoljon valakire, aki közel áll hozzá, akit kedvel, és ő Zolira gondolt. Zoli pedig megjelent a vacsorámon!

Dannyt egyébként nem kedvelték az evőeszközök tulajdonosai, a mentalista ugyanis szinte minden útjába kerülő kanalat meghajlított. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top