Sztárok

Madonnáék átverik a világot?

Hetek óta Madonnáról és férjéről, Guy Ritchie-ről pletykálnak a lapok. Állítólag a pár teljesen elhidegült egymástól, és már a váláson gondolkodnak.

Madonna hét éve él együtt az ismert rendezővel, és közösen nevelik gyermekeiket. Az énekesnő egyik táncosának barátja a napokban kikotyogta, hogy a szakításról szóló hírek csak egy ügyes reklámfogás kellékei, melyekkel Madonna a nemrégiben megjelent lemezét, a Hard Candyt szeretné népszerűsíteni.

A fiatalember szerint a popkirálynő a legnagyobb boldogságban él férjével, és csak egy kis felhajtásra vágyott, hogy többen odafigyeljenek az albumára, mely Amerikában a megjelenés hetében platinalemez lett.

Harmóniájukat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy újabb gyermeket készülnek örökbe fogadni, ezúttal Indiából.

Az énekesnő filmrendezőként is bemutatkozott idén, és bármennyire próbálták a kritikusok bántani, el kellett ismerniük, hogy a kész produkció nézhető, élvezhető és művészileg is pozitívan értékelhető. Madonna a világ körüli turnéja után újabb forgatásba kezd, de a film témájáról és szereplőiről egyelőre nem nyilatkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top