Sztárok

Fenyő Iván vízre száll

Fenyő Iván is indul a Kékszalag vitorlásversenyen, és a jó eredmény érdekében teljes erőbedobással készül a megmérettetésre.

– Igazi természetimádó vagyok, földön, vízen, levegőben, bárhol remekül feltalálom magam – vallotta be Iván. – Jövő héten indulok Korzikára hegyet mászni, addig azonban szeretném elsajátítani a vitorlázás alapjait. Az oktatóm, Láng Péter egy pillanat alatt megszerettette velem ezt a sportágat, ugyanakkor felkészített arra is, hogy nem csak játék és kacagás vár arra, aki vitorlás hajóra száll.

 

– Iván nagyon alázatos diák – árulta el a Vega Yacht Sport vezetője. – Kellemes meglepetés volt a „munka” vele, azonnal feltűnt a sportok iránti nyitottsága. Gyorsan reagált, a hegymászómúltjából adódóan ügyesen kötötte a csomókat, nem is kellett teljesen az alapoktól kezdeni az oktatást. Nagy öröm volt, hogy az első foglalkozás után Iván kijelentette, ő bizony megszerzi a hajós jogosítványt, nem éri be felszínes tudással.

 

A versenyt július 17. és 20. között rendezik, és a színész élete első vitorlásversenyén minden tudásával azon lesz, hogy csapatának hasznos tagja legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top