A Született feleségek sztárja kellemetlen napokat él át

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egyre nagyobb szerepet vállal a közéletben a vörös hajú született feleség. Marcia Cross az ambuláns mellműtétek ellen lobbizik.
A Született feleségek sztárja kellemetlen napokat él át
2008. 06. 26. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Született feleségek sztárja számára fontos, hogy kinyilvánítsa véleményét, és ha csak teheti, a békét hirdeti. Marcia Cross gyakran felszólal olyan sajtókonferenciákon, amelyeknek alapvető célja, hogy felhívják a figyelmet a mellrákban szenvedő páciensek védelmét szolgáló törvényre.

Sok felelősség nyomja a kétgyermekes színésznő vállát. Marcia Cross igyekszik minél több időt tölteni ikreivel, Edennel és Savannah-val, miközben egyre erőteljesebben ad hangot nézeteinek.

Marcia Cross el sem tudja képzelni, hogyan lehetséges, hogy valakinek eltávolítják a mellét, majd még ugyanazon a napon ki is engedik a kórházból. Ezért döntött úgy, hogy harcba száll az ambuláns műtétek ellen.

A kongresszusba pedig egy húszmillió aláírással ellátott petícióval érkezett, amelyet a Lifetime televíziós csatorna gyűjtött össze az interneten. A petíció aláírói azt követelik, hogy senki ne kényszerítse az orvost és a beteget az ambuláns műtétre, nekik legyen joguk eldönteni, mikor hagyja el az operáció után a kórházat a páciens.

A vörös hajú Breet játszó született feleség nemrég totálkárosra törte az autóját egy karambol során. Marcia Cross elismerte, hogy túlságosan fáradt mostanában. (NLC)

Olvass tovább

Hozzászólások