Sztárok

Erős Antónia filmsztár lesz

Rudolf Péter, Galkó Balázs és Kéri Kitty főszereplésével készül a Pillangók című film, amelyben Erős Antónia is feltűnik majd néhány perc erejéig.

A történet szerint Veronika, az alkoholista anya (Kéri Kitty) gázrobbanást idéz elő, és a televíziós stáb tudósítójaként Erős Antónia számol be a tragédiáról. Az RTL Klub műsorvezetője elárulta, hogy sosem vágyott filmes babérokra, de örömmel gondol azokra az időkre, amikor még helyszíni riportokat kellett készítenie. Vidéki tévésként naponta kellett kisbusszal utaznia a különböző városokban, és onnan jelentkezett be a stúdióba.

 

A filmben Kéri Kitty meglepő külsővel látható, hiszen a magát romlásba sodró asszony szerepéhez kiszőkíttette a haját, ami az első napokban furcsa volt a kislánya számára. Rudolf Péter póthajat kapott a forgatás idejére, hiszen ő alakítja Lászlót, a „helyi vagány csávót”, aki focipályát épít, hogy a gyakorlatilag nem létező Tetőhatár FC benevezhessen a kispályás bajnokságra. A szereplők sorsa összefonódik, és számtalan tragikomikus szituáción keresztül halad a nem kis meglepetéssel szolgáló végkifejlet felé.

 

Fotó: RTL Klub/ Bársony Bence

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top