Sztárok

Dósa Matyi lelépett

A Barátok közt egykori Tónija nagy feladatok elé néz. Szolnokra költözik, hogy színházi karrierjét folytassa.

Dósa Mátyást senkinek nem kell bemutatni, hiszen egy ország zárta a szívébe a Barátok közt Tónijaként. A saját döntése volt, hogy távozik a sorozatból, mivel úgy érezte, hogy a forgatások mellett nincs ideje a tanulásra és a színházi karrierjére.

– Mikor kiléptem, tudtam, hogy mit akarok csinálni, de konkrét ajánlatom nem volt. Aztán találkoztam Balázs Péterrel, akivel korábban dolgoztam már együtt, ő meghívott a szolnoki színházba. Nagy feladatok és főszerepek várnak rám a következő évadban. Például eljátszhatom Rómeót, ami nagy kihívás.

Matyi a munkája miatt Szolnokon él egy színészlakásban, a próbák miatt nagyon ritkán, hetente egyszer-kétszer jár csak Budapesten. Az ingázást sajnos a magánélete meg is sínylette, eltávolodtak egymástól a barátnőjével.

– Sokáig távkapcsolatban éltünk, de nagyon nehéz volt, elhidegültünk egymástól. Most csak a munkára és magamra figyelek, de nyáron, amikor több időm lesz, megpróbálom helyrehozni ezt a kapcsolatot. (RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top